2777
2789
عنوان

🎀روزانه چند لیوان آب مینوشید؟🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 19 پست
بازم بستگی به طبع و مزاجشون داره  تا جایی که شنیدم بهترین آزمایشی که نشون میده بدن ما نیاز به ...

عزیزم محاله کسی از حد نرمال کمتر آب مصرف کنه و ادرار شفافی داشته باشه 

مگر اینکه از نوشیدنی های دیگه استفاده بشه ک این باعث بشه ادرار غلظتش کم بشه و همینطور باعث تکرر ادرار بشه که اون نوشیدنی خاصیت و فواید آب رو نداره برای بدن قطعا

عزیزم محاله کسی از حد نرمال کمتر آب مصرف کنه و ادرار شفافی داشته باشه  مگر اینکه از نوشیدنی ها ...

خب من هم نگفتم از حد نرمال کم تر مصرف میکنن و ادرارشون شفافِ! گفتم بر این اساس میشه فهمید  

مثلا کسی که میوه و آب کافی مصرف میکنه ممکنِ ندونه که همون میزان آب برای بدنش کافیه ، فکر میکنه باید ده لیوان آب بخوره ، ده لیوان آب خیلی زیاده ، بستگی به فصل ها ، طبع و مزاج ، سن و سال و ...

داره یه جورایی انگار یک نسخه رو برای همه پیچیدیم

این که میگید هر کس به میزان نیاز بدنش آب مصرف کنه کاملا درسته ، خیلی از سردردا و مشکلا به خاطر کم آبیِ 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من هم نگفتم از حد نرمال کم تر مصرف میکنن و ادرارشون شفافِ! گفتم بر این اساس میشه فهمید   مث ...

بله عزیزم در حد نرمال 

پر آبی بدن خیلی بده. هر چیزی افراطش وحشتناکه اما خیلی ها هستن که روزی دو لیوان آب هم نمیخورن و تیرگی پوست و یبوست و خیلی از مشکلات دیگه می‌تونه براشون بوجود بیاد که علتش هم خیلی وقتا اینه ک حوصلشون نمیاد آب بخورن 

وگرنه که  اگه کسی تیرگی پوست نداره یبوست نداره خشکی مو وخیلی از مشکلات دیگه رو نداره و مثلاً روزانه هفت لیوان میخورن  بیای بهش بگی بجای هفت تا لیوان ده تا بخور که پوستت از این ک هست شفاف تر بشه این کاملا اشتباهه 

بله عزیزم در حد نرمال  پر آبی بدن خیلی بده. هر چیزی افراطش وحشتناکه اما خیلی ها هستن که روزی د ...

بله ، در کل باید بر اساس طبعشون پیش برن ، در این صورت به مشکل بر نمیخورن

منظور من اینه یه عدد ثابت رو نمیشه برای همه در نظر گرفت

بعضیا شاید سه لیوان آب در روز براشون کافی باشه 

کلا مخالف این هستم که ده لیوان آب رو همه جا میگن

تو کلاسای ورزش با قطعیت میگن  هشت تا ده تا لیوان آب بخورید! 

طب سنتی به شدت  مخالف هستن 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋