2777
2789

میخام از این سایت کوفتی برم که هییییچ نظارتی روش نیست

از دیروز تا حالا یکی از کاربرا پاچه منو گرفته تو تمام تاپیکام میاد و فوش و توهین مینویسه هرچی تاپیکارو قفل میکنم جوابشو نمیدم باز بیخیال نمیشه صبح ب نی نی یار محترم گفتم رسیدگی کن ولی هیچ کاری نکردن حتی یه اخطار هم ندادن این کاربر هم خیلی پرو پرو باز اومد تاپیک زد منو تگ کرد بازم توهین...

من از این سایت کوفتی میرم اسکرینارو هم میزارم واقعا متاسفم ک کاربرا ب همین راحتی ب هم فوش میدن و توهین میکنن و هیچکس نظارتی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_3 ...... @نی_نی_یار_5 ... 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

[QUOTE=204523847]سایتتون واسه خودتون بای بای ما رفتیییییم😎😎😎😎😜😜😜😜👋👋👋👋👋👋[/QUنرو

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

@ذرت_مکزیکی_باقارچ ..... گلم باید نی نی یارتگ کنی برات تگ کردم.... @نی_نی_یار_3 ...... @نی_نی_یار_3 .... 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .