2777
2789

در چه مورد

سلفری ممکنه اشتباه بشه ولی امینوسنتز قطعیه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقت هردو خیلی بالاست اما یکیش رو انجام میدن نه کسی نبوده هردوش رو انجام بده،من چند سال پیش امنیو شدم

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
دقت هردو خیلی بالاست اما یکیش رو انجام میدن نه کسی نبوده هردوش رو انجام بده،من چند سال پیش امنیو شدم

عزیزم سل فری دقش خیلی بالا نیست از روی خون مادر وضعیت جنین رو پیش بینی می کنه اگه سل فری مثبت سه باید آمنیون انجام بشه تا اطمینان حاصل بشه. من سل فریم مثبت شده بود آمنیون دادم و منفی شد الان دخترم یکساله. 

عزیزم سل فری دقش خیلی بالا نیست از روی خون مادر وضعیت جنین رو پیش بینی می کنه اگه سل فری مثبت سه بای ...

مرسی بابت راهنماییتون عزیزم شکر خدا دخترتون صحیح و سالم دنیا اومد😍منم سال ۹۵ امنیو شدم اون زمان دکتر و ازمایشگاه گفتن هردو ازمایش دقیق هستند در حد چند درصد باهم فرق دارن و امنیو دقیق تر هست برای همین گفتم.اما امنیو خیلی دلهره اور هست باید پیش پزشک خیلی حادق  و واردی رفت😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
مرسی بابت راهنماییتون عزیزم شکر خدا دخترتون صحیح و سالم دنیا اومد😍منم سال ۹۵ امنیو شدم اون زمان دکت ...

بله گلم من دوباره باردارم این هفته می رم برا غربالگری دوم. ممنون می شم برام دعا کنی. انشالا که تو و فرزندانت هم همیشه شاد و سالم باشید

بله گلم من دوباره باردارم این هفته می رم برا غربالگری دوم. ممنون می شم برام دعا کنی. انشالا که تو و ...

شکر خدا چقدر عالی اگر قابل باشم حتما،ان شالله بسلامتی بغل بگیریش🙏منم یه پسر دارم و برای دومی چندین ساله منتظرم دعام کن عزیزم😍

شکر خدا چقدر عالی اگر قابل باشم حتما،ان شالله بسلامتی بغل بگیریش🙏منم یه پسر دارم و برای دومی چندین ...

حتما دعا می کنم انشالا به سلامتی و دل خوش دو تا جوجوی نازن در کنارت سالها بمونند.