2777
2789
عنوان

خیانت ب حساب میاد؟

184 بازدید | 36 پست

بچه ها من قبل از اینکه با رلم اشنا بشم چند تا رفیق معمولی پسر داشتم که دوتاشون خیلی کمکم کردن الان رلم ک خواستگاری هم کرده بهم گفتع همه ی پسرای مخابطمو بلاک کنم ولی من نمیتونم این دوتا رو بلاک کنم چون خیلی کمکم کردن الان احساس عذاب وجدان دارم که ب رلم نگفتم این کارو کردم و اگه بفهمه خب عصبامی میشع شاید بام بهم بزنه 

شما بودین چیکا میکردین؟ ب حرف رلتون گوش میکردین یا خودتون.. این هم توجه داشته باشید رفیق پسرم بهم علاقه دارع ولی من اعتنایی نمیکنم توروخدا راهنماییم کنید

تو نهایت عشقی و من چه خوشبختم که تو سهم قلب منی... •عرفانم♥️•

علاقه داره چرا دور نمیشی ازش🤐🤐🤐

قطعا ب حرف خودت عمل نکن😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان متاهل شی چه نیازی ب کمکشون داری؟؟؟؟

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
چشم مرسی

حتما دور شو اولین کسی که اسیب ببین خودتی

باخودت مشخص کن ببین  اولویت اولت کیه ب حرف اون بکن 😐

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...