خانوما مگه نباید وقتی ۳ تا قسط عقب میفته به ضامن زنگ زد چرا وقتی برای من ۲ قسط عقب افتاده به ضامن پیام رفته ؟ آبروم رفت
تقصیر خودشونه که حقوقم هنوز نیومده
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
🌷بیاییم برای شادی یکدیگر دعا کنیمبرای زندگی پر از مهربانی و عشق دعا کنیمبرای سلامتی و سعادت آدم ها دعا کنیمبیاییم برای گشایش قفل های بسته وزنگ زده ی زندگی انسان های گرفتار دعا کنیم🌷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط یه روز از عقب افتادن قسط گذشته خیلی بی انصافیه به ضامن اطلاع دادند مگه نمیدونند هنوز حقوق داده نشده