2777
2789

شبها خیلی مایعات ندید به بچه 

قبل خواب دسشویی بره 

شب غذای گرم بخوره ، سردی ممنوع

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین نی نی سایت پیدا کردم

واقعا فکر نمیکردم جواب بگیرم

این رو هم بگم که کلی درمانهای دارویی را تحت نظردکتر اورولوژی انجام دادم ولی هیچ فایده ای نداشت

القصه مخلوط پودر دارچین و کمی نمک و اب پیاز را مخلوط کرده و از زیر ناف تا پایین مثانه به حالت دورانی ماساژ میدید به مدت 2 هفته هر شب قبل خواب و 

همزمان هم گردو را با پوست روی گاز برشته میکردم و پوست میکندم شبی یه دونه بهش میدادم

[QUOTE=204488220]من خودمم تا 14.15 سالگی شب ادراری داشتم ولی خب ارثیه [/QUOTE

دقیقا ارثی هست 

چون همسرم هم کودکی داشته

ولی این درمان، برای بچه من که شبی 3 بار بلند میشدم میبردم دستشویی و اخر سر صبح باز میدیدم جاش خیسه، عین یه معجزه بود 

امیدوارم این مطلب به درد کسی بخوره من خودم یادم نیست، کدوم دوستی اینجا این درمان را بیان کردند، ولی ...

سلام

من همین الان بخاطر شب ادراری دخترم تاپیک زدم 

تاپیک شمارو بهم معرفی کردن

واقعا تاثیر داره؟من دوشب این کارو انجام دادم ولی بی فایده بود

شما بعد چند وقت نتیجه دیدین؟

💚اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد💚 
سلام من همین الان بخاطر شب ادراری دخترم تاپیک زدم  تاپیک شمارو بهم معرفی کردن واقعا تا ...

سلام خانمی

ببین مرتب استفاده کن،من بعد 10 روز نتیجه گرفتم،و بعدش همچند شب یک بار  ادامه دادم تا چند ماه، 

هر شب قبل از خواب 10 دقیقه یا بیشتر ماساژ بده، و بزار بمونه روی بدنش، صبح شکمش را بشور و حتما گردو بوداده را مصرف کن

یه چیزی هم الان یادم اومد مصرف گوشت گوساله را هم کلا از خونمون حذف کردیم