2777
2789
عنوان

کیا اسم بچشون اِروین هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 60 پست
خب چرا مامانش اسم انتخاب نکنه شما انتخاب کنید ؟؟؟

مامانش دوست صمیمی من بود وقتی هم دانشگاهی بودیم قرار گذاشتیم اسم بچهامونو باهم انتخاب کنیم چند روز پیشم بهم گفت اسم انتخاب کن هرچی تو بگی میزارم برادرم از اسم دختر اِولین خوشش می اومد اسم پسرم میگم اِروین جالب هست 

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
اگه من جای مادرش بودم اول شوهرمو بعد خواهرشو جر میدادم حتی فکرشون بره سمت انتخاب اسم بچم   &nbs ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بقول مامانم هرکی زحمت ۹ماه حاملگیشو میکشه، زحمت اسم گذاریشم میکشه

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره عروس اینهمه درد بکشه 9 ماه کمر درد پا درد... بعد خواهر شوهر اسم بچه انتخاب کنه من که تحمل ندارم. آفرین به عروستون اگه کنار اومده با این موضوع قدرشو بدونید اصلا دیگه از این عروسا پیدا نمیشه. 

داری خواهرشوهر بازی در میاری☹😂

نه بخدا خودشون ازم خواستن تازه زن داداشم دوست صمیمیمه خواهریمه ❤

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
نه بخدا خودشون ازم خواستن تازه زن داداشم دوست صمیمیمه خواهریمه ❤

چ زنداداش خوبی داری خوشبحالت😍

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
چطوریه ک زنداداشت گذاشته تو واسه بچه هاش اسم انتخاب کنی؟ 😂

دوست صمیمی بودیم باهم تو دانشگاه قبل اینکه بشه زن داداشم اونجا قرار گذاشته بودیم در آینده اسم بچهای همو انتخاب کنیم الانم بهم گفت تو اسمشونو انتخاب کن هرچی بگی منم میزارم

نمیدونم تایید میکنه یا نه ولی من عاشق اسم اروینم اگه پسر داشتم حتما اسمشو اروین میذاشتم .اسم کراشمم ...

کراشت مسلمونه؟؟؟ آخه از یه نفر پرسیدم گفتن اروین اکثرا اسم اقلیت ها ی ارمنی مسیحیه