2777
2789
عنوان

کیا اسم بچشون اِروین هست؟

641 بازدید | 60 پست

برادرم صاحب دوقلو شده قراره من اسم انتخاب کنم راستش من اسم اِروین و اِولین رو انتخاب کردم ،آیا به نظرتون مورد تایید ثبت احوال هست؟ قشنگه؟ 

شما تو اطرافتون کسی به این اسم دارین؟

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

اروین یکم تلفظش سخت نیس؟ 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اروین یکم تلفظش سخت نیس؟ 

قشنگه به نظرم

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

والا تاحالا نشنیدم عجیب غریبه چرا مادرش انتخاب نمیکنه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نمیدونم تایید میکنه یا نه ولی من عاشق اسم اروینم اگه پسر داشتم حتما اسمشو اروین میذاشتم .اسم کراشمم هست 😆

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

الوین شنیدم ولی اولین نشنیدم، خو هرکی بخونه یجور دیگه تلفظ میکنه 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

نداریم، بعدا هرجا بنویسه آروین خونده میشه

زیادی شبیه هم هستن

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

مامانش میدونه تو قراره انتخاب کنی؟

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

داری خواهرشوهر بازی در میاری☹😂

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔