2777
2789

رابطه بین زن و شوهر سرد میشه؟ 

مرد بیشتر می‌ره طرف بچه؟

ممنون میشم جواب بدید

تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش

نه ولی خیلی بچها از بدنیا اومدنشون پیشمون شدن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی خیلی بچها از بدنیا اومدنشون پیشمون شدن

به نظرتون کار اشتباهیه؟

میدونم اوضاع خوب نیست 

اما واقعا دلم میخواد مادر بشم 

همسرم میگه خودخواهیه به خاطر حس خودمون بچه دار بشیم😔

تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش

اگرم بره هم  مادر بدش نمیاد اون بچه پاره تن مادره.هرچقدرر بیشتر تحویلش بگیرن مادر خوشحالتره

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
والا اگ با شوهرت مشکلی نداری تا دلت بخاد زندگیت به فنا میره 

چرا؟!!

عزیزم اگر آقا حسود باشه

خانم هم بیشترتوجه روبه بچه بده 

بله ممکنه آقا سردبشه

جملاتی از زن خطاب به شوهرش که اگه تو رونداشتم

الان این فرزند نبود

خدایا شکرت فرزندی ازتو دارم

به شوخی بگه چی ساختی

گاهی آقا میپرسه بچه ها روبیشتردوست داری یا منو

بابد خانم جواب بده بچه ها مهمون خونه ماهستن

هرگل به بویی داره اما اولویت اول من توئی

از هم دور شدیم ولی عکق رابطمون بیشتر شده

خوب اون پدر بچم

منم مادر بچش

و اینکه وقتی میبینی به بچت محبت میکنی کلی ذوق میکنی و انگار به خودت برمیگرده...

ی جیزا عوض میشه

ولی در کل سه روزی ادم باید پا بده به بچه داذی

چرا تا جوونه ادم نیازه؟سن بالا سازگاری سخت تره بنظرم

به نظرتون کار اشتباهیه؟ میدونم اوضاع خوب نیست  اما واقعا دلم میخواد مادر بشم  همسرم میگ ...

اگه خونه و ماشین از خودتون دارید

و ادم های منعطفی هستید بچه دار شید بنظرم( زیر نظر مشاور خوب بودن هم خیلی مهمه)

بخدا دوست من شوهرش معلمه، با ی حقوق کم دارن زندگی میکنن، ولی بچهاش عالییییی ان، هرچی از تربیت خوبش بگم کم گفتم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸