2777
2789
عنوان

کسی هست از بچه دار شدن پشیمون شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک فعلا حاملم و‌ بع گوه خوردن افتادم خدایا کفر نعمت نشع ولی من خودم واقعا امادکی نداشتم خدا داد

مبارکه عزیزم اینو نگو

من خواستم سریع بهم داد

۹ماه ویارشدید تنها توخونه نه آتلیه بارداری نه یه دست لباس بارداری ۷کیلو کم کردم همش زیرسرم وانواع پزشک و...

دکترهمش ،تنها بودم نه شوهر نه مادری کسی هیچ

الان ۷سالشه پسرم حس عالیییییییییی دارم

دیگه یادم نیس اون همه سختی وحشتناک بارداری

پسرم دنیامه

من فکر میکنم اگه آدم میخواد بچه بیاره باید به فکر دومی هم باشه نه اینکه بدونه بچه های زیادی در آینده دور بر بچش هست که تنها نباشه ، من خودم یکی دارم دیگه نمیخوام ولی وقتی به بچم فکر میکنم واقعا تنهاست الان هم که کرونا همه چیز داغون تا یه پارک هم میترسم ببرم روز نیست که بهش فکر نکنم سعی میکنم تو طول روز باهاش بازی کنم ولی آخه چقدر میشه نیاز به همبازی دارن

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت و مذهب خداست
به نظرتون کار اشتباهیه؟ میدونم اوضاع خوب نیست  اما واقعا دلم میخواد مادر بشم  همسرم میگ ...

بنظرم اشتباه نیس

نه ربطی به خونه داره نه ماشین

به سن شما ربط داره وشرایط نگهداری اینکه شاغلی یاخیر

اوضاع کرونا ومراقبتش

من بیمه عادی داشتم ازماه ۴یهو بیمه تکمیلی شدیم هزینه هام شکسته شد

آخرش خصوصی زایمان کردم خیلی خوب بود

مستاجربودیم فقط موتورداشتیم

هرچی سخت بگیری سخت میگذره

انشا ا.دامنت سبزبشه هروقت دوست داشتی عزیزم