2777
2789

امشب رفتیم دور بزنیم یکم حالو هوای بچه ها عوض بشه و چنتا خورده ریز بخریم برا خونه...شوهرم کنار سوپری محل وایساد تا بره بخره ما تو ماشین بودیم...دوتا پسر بچه کوچیک (بخدا خیلی کوچیک😢 ) در حد ۴ ال ۶ ساله  داشتن از زباله های جلو سوپری چیز میزای کاغذی و پلاستیک رو جمع میکردن میریختن توی گونی شون ...اونم بدون ماسک و دستکش... توی این وسط یه چیزی پیدا کرد بچه کوچیکتره  حدود ۴ ساله ...بخدا قلبم از ترس وایساد...میدونید چی؟؟؟؟  .... از اون وسایل که میرن خانما دکتر برای معاینه استفاده میشه نمدونم اسمش چیه.😭😢 ....بعد هی باز و بسته میکرد و به اون بزرگتره نشون میداد ...اون هم توجهش جلب شد و دوسه بار بازو بسته کرد و آخرش بعنوان اسباب بازی داد دست کوچیکتره.....😢😢😢

کاش من اون لحظه وجود نداشتم و نمیدیدم ... 

آخه اون وسیله تو آشغالا چکار میکرد ؟!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا امام زمان ظهور نکنه فکر نمی‌کنم این دنیا عدالتی برقرار باشه

دقیقا ...دختر من ۷ سالشه وقتی از نزدیک و با جزیئات اون دوتا بچه رو دید تا چند ساعت ذهنش درگیر بود که چرا و هزارتا سوال ازم پرسید...  واقعا امام زمان لازمبم شدید ...کاش میومد و حداقل مرهم دلهای پاک بچه ها میشد

دقیقا ...دختر من ۷ سالشه وقتی از نزدیک و با جزیئات اون دوتا بچه رو دید تا چند ساعت ذهنش درگیر بود که ...

اگه بیاد هیچ ظلمی هیچ فقری هیچ جنگی هیچ زشتی هیچییییی دنیا از بدی پاک میشه 

واقعا تو شرایط بدی هستیم که نداریمش کیه که آگاه باشه 

منم فقط میگم عرضه ندارم کاری برای ظهورش کنم

کاش میرفتی میگفتی بهشون ک دست نزنین اینا خطرناکه هزارتا مریضی داره

اتفاقا میخاستم برم ولی پسرم توی بغلم بود و ماسک نداشتم ...پنجره رو پایین کردم گفتم آقا کوچولو اون وسیله رو بنداز خیلی کثیفه ولی روشو برگردوند و ادامه کارشو کرد😣