2777
2789
عنوان

اینستا دارا بیان لطفا

33 بازدید | 4 پست

سلام دوست عزیز🌹

میشه توی این وضعیت کرونا از پیج اینستاگرام کوچک من حمایت کنید تا بتونم کسب و کار حلال داشته باشم؟؟اگه شرایطش رو دارین خواهش میکنم پیج منو حمایت کنید اگر نه ببخشید که وقتتون رو گرفتم❤️🙏🌹

https://www.instagram.com/p/CSzOqNBDs0i/?utm_medium=share_sheet

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم ولی الان تو یه تایپکی گفتین میخواین عکس پسرتون رو بفرستین لطفا مواظب باشید و در مجازی راحت اعتماد نکنید. 

من تو اینستا بعضی پیج ها رو دیدم که عکس بچه بیمار میذارن و با اون از مردم طلب پول و کمک می‌کنند که کارشون هم غیرقانونیه. حالا من به استارتر تهمت نمیزنم اتفاقا ایشون هم نمیشناسم ولی خواستم بيشتر دقت کنید حالا دیگه تصمیم با خودتون هست بنظرم استارتر اگه واقعا میخواد تحقیق کنه خودش باید زحمت بکشه و حضوری و بطور قانونی اینکار رو انجام بده. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم ولی الان تو یه تایپکی گفتین میخواین عکس پسرتون رو بفرستین لطفا مواظب با ...

وای خاک تو سرم 

مرسی که گفتی عزیزم

خدا خیرت بده گلم❤️

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خاک تو سرم  مرسی که گفتی عزیزم خدا خیرت بده گلم❤️

خواهش میکنم گلم بازم میگم من واقعا استارتر رو نمیشناسم که بخوام چیزی بگم اما درکل بهتره تو مجازی مراقب باشیم بخصوص اینجا که کاربر فیک یا دزدی عکس هم دیده شده. 🙏

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
خواهش میکنم گلم بازم میگم من واقعا استارتر رو نمیشناسم که بخوام چیزی بگم اما درکل بهتره تو مجازی مرا ...

مرسی عزیزدلم

برای سلامتیتون آیة الکرسی میخونم