2777
2789
آخه دماغم رفته رومخم دیگه😐..اتفاقا خیلی هم حساسم.نمیدونم چه کنم پیش کی عمل کنم

حساسی که قول میدم اگر بد در بیاد میشی یکی عین من افسرده قرص اعصاب خور 

خودت میدونی چی بگم داری ۳۵ هزینه کنی برو حسنانی

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
رایتی حسنانی هست که الان ۳۰ به بالا شده قیمتش ولی عتلیه دیگه کارش نمیدونم بد داشته باشه یا نه ولی تل ...

اره حسنانی شنیدم ولی فک کنم تو همین نی نی سایت خوندم خوب نیست دقیق نمیدونم شایدم دکتری دیگه بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حسنانی شنیدم ولی فک کنم تو همین نی نی سایت خوندم خوب نیست دقیق نمیدونم شایدم دکتری دیگه بود

ولی هر چی باشه گنده ودراز در نمیاره من کار ندارم به حسنانی میخوام چه کنم برای من که کاری نکرده سنگش به سینم بزنم.ولی کلی هر جا میری تحقیق کن

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
حساسی که قول میدم اگر بد در بیاد میشی یکی عین من افسرده قرص اعصاب خور  خودت میدونی چی بگم داری ...

اتفاقا شوهرم میگه تو بعد عمل افسرده میشی اگه بد بشه😕😑ولی دیگه میخام حساسیت به خرج ندم هر چه باداباد

نجفی چقدر گرفت از شما؟

۱۶ تموم شد الانم که هر بار ۵۰ پول ویزیت مطب برای ماساژ وجسب

اتفاقا شوهرم میگه تو بعد عمل افسرده میشی اگه بد بشه😕😑ولی دیگه میخام حساسیت به خرج ندم هر چه بادابا ...

چی بگم 

بکن اختیار خودتو داری گلم 

اره میدونم عزیزم.شما بانجفی چطور آشنا شدین

خبر مرگم اینستاااا.کلا دیگه حذف کردم اینستاا هر چی قشنگ گذاشته اینستا دماغ خوباشوو چرا برای منوو نزاشت چون ر......ده

آخه من بزرگ دوس ندارم همین 70 به هیکل وقدم میخوره من وزنم کمه زیاد بزرگ تو چشم میزنه  ولی 95هم ...

کسی ک عمل میکنه دیگ ینی خیلی کوچیکه

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
همون بینی سابق با عیب اضافه نا متقارن بودن پره روبرو کمی پهن یعنی همون بینی سابق .به دکترت بگی چی ...

اها خوب شما دکترت خوب نبوده وگرنه خیلی ها راضین

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
اها خوب شما دکترت خوب نبوده وگرنه خیلی ها راضین

چی بگم 

خوش به حال خیلی ها گلم 

من که بدبخت شدم رفت

چی بگم  خوش به حال خیلی ها گلم  من که بدبخت شدم رفت

حساس نباش عزیزم منم زنداییم عمل کرده بعد ۴ ماه میگن فرمش میاد عجله نکن