2777
2789
 با ورزش گنده نمیشن ک

میشه باید بری باشگاه هم بزرگ هم خوش فرم هم سربالا میشه ولی باید حرکاتو طی چند ماه بزنی تا تاثیرش ببینی 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
من که یه عمل بینی کردم روزی ۱۰۰ بار میگم خدا غلط کردم غلط کردم غلط کردم حالم بهم میخوره از هر چی ...

چرا

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ تا ؟واقعا برا ۵ تا؟....زن دوم عموی شوهرم از ۶۰ عمل کرد شد ۹۵

آخه من بزرگ دوس ندارم همین 70 به هیکل وقدم میخوره من وزنم کمه زیاد بزرگ تو چشم میزنه 

ولی 95هم خیلیه کمر درد نداره 🙁 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
چرا

همون بینی سابق

با عیب اضافه نا متقارن بودن پره

روبرو کمی پهن

یعنی همون بینی سابق .به دکترت بگی چی نیخوای اونم بهت اعتماد بده.بعد ریسک مرگ به جون بخری اون همه درد سر بعدش هزینه هاشوو آخرشم همون سابق بد وبدتر .یعنی داغونم کاش قبلش مطب چند بار رفته بودم حیف حیف حیف

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

همون عمل سینه ها خیلی ها شنیدم پشیمونن خیلی زیاد 

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
عزیزم پیش کی عمل کردی؟

دکتر نجفی 

کاش روز عمل نمیرسیدم پام شکسته بود

دوراز جون عزیزم.حالا خیلی زوده واسه قضاوت.الان دکتر خوب نمیشناسی واسه من؟😕

تو رو خداا نکن ولله پشیمون میشی کلی افسرده دیدم تو مطب ولله خراب در بیاد داغون میشی من تو مطب میبینم افسرده حال هر دفعه بعد عملم بدبختها فقط کورتن تو بینی میزنن درد وبدبختی نکن اگر بینی گنده ودرازی نداری نکن

دوراز جون عزیزم.حالا خیلی زوده واسه قضاوت.الان دکتر خوب نمیشناسی واسه من؟😕

رایتی حسنانی هست که الان ۳۰ به بالا شده قیمتش ولی عتلیه دیگه کارش نمیدونم بد داشته باشه یا نه ولی تلوزیونم میومد قبلا وخیلی ها تعریفش میکنن بیرون

تو رو خداا نکن ولله پشیمون میشی کلی افسرده دیدم تو مطب ولله خراب در بیاد داغون میشی من تو مطب میبینم ...

آخه دماغم رفته رومخم دیگه😐..اتفاقا خیلی هم حساسم.نمیدونم چه کنم پیش کی عمل کنم