2777
2789
عنوان

تب و بی اشتهایی بچه

7239 بازدید | 34 پست

سلام خانما دخترم سه سالشه چند روزه تب داره امروز بی اشتها هم شده دیروز دکتر بردم استامینوفن داده ولی اثری روی تبش نداره خودم بروفن گرفتم ولی باید غذا بخوره با دارو ولی نمی خوره همین طوری شکم خالی بهش شربت بروفن میدم چاره ای ندارم چکار کنم؟

چرا تب؟

شیاف بذار براش

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبش رو چنده؟ علائم دیگه ایی مثل آبریزش بینی سرفه اینارو هم داره؟استامینوفن هرچندساعت چقد میدی

نه نداره فقط تب بیحالی بی اشتهایی استا اصلا تاثیرنداره تبش ۳۸-۳۹ هست 

نه نداره فقط تب بیحالی بی اشتهایی استا اصلا تاثیرنداره تبش ۳۸-۳۹ هست 

خب عزیزم 39 خطرناکه دیگه نباید بزاری به 39 برسه پاشویش بکن همون استا بده دکتر گفت هرچندساعت بدی؟ برا نوزاد ها هر 4ساعت دو برابر وزنش باید بهش داد منم دخترم 9ماهشه سه روز تب داشت دکتر بهش استا داد هر 4 ساعت دو برابر وزنش دادم همرا با پاشویه الان خداروشکر خوب شده... چند روزه تب داره؟ 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞