2777
2789
عنوان

تب و بی اشتهایی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7249 بازدید | 34 پست
خب عزیزم 39 خطرناکه دیگه نباید بزاری به 39 برسه پاشویش بکن همون استا بده دکتر گفت هرچندساعت بدی؟ برا ...

استا اصلا تاثیر نداره انگار نه انگار که دارو میدم و شیاف میذارم براش مرتب دست و پاهاشو زیر آب ولرم میگیرم در نهایت نتیجه نمی ده بروفن میدم ولی بروفن باید با غذا داده بشه که بچه ام چیزی نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به جز تب و یه مقدار بی حالی علائمی نداشته باشه تب ویروسی هست که حداقل تا سه روز خوب میشه ولی اگه طولانی شد باید بره یه آزمایش خون و ادرار انجام بده یا سرم بزنن که تبش بیاد پایین 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
استا اصلا تاثیر نداره انگار نه انگار که دارو میدم و شیاف میذارم براش مرتب دست و پاهاشو زیر آب ولرم م ...

نمیدونم والا استا باید عمل کنه چون در درجه اول به بچه ها برا تب استامینوفن میدن حالا تو باید ببری پیش یه دکتر دیگه ببین اون چی میگه... چند روزه الان؟ 

نمیدونم والا استا باید عمل کنه چون در درجه اول به بچه ها برا تب استامینوفن میدن حالا تو باید ببری پی ...

امروز روز سوم بود روز اول تبش خیلی کم بود و دیروز هم غذا میخورد هم بازی میکرد از دیشب تب و بی حالیشبیشتر شد و بی اشتها شد

امروز روز سوم بود روز اول تبش خیلی کم بود و دیروز هم غذا میخورد هم بازی میکرد از دیشب تب و بی حالیشب ...

به نظرم ببرش دکتر یا بیمارستان تب 39 واقعا خوب نیست و خطرناکه

چون آب و مایعات کم میخوره و تب داره آب بدنش کم شده

عزیزم میشه بگی بچت چجوری خوب شده؟

این حالتی که گفتی دقیقا پسر منم الان داره.

بی اشتها شده تب داره فقط. هیچ علایم دیگه ایی نداره.

بهم گفت ماکارونی درست کن درست کردم نخورد.

میل به غذا نداره. تب ۳۸ هست.هر ۴ ساعت دارم استامینوفن میدم.

میشه بگی چکار کردی بالاخره بچت خوب شد؟

عزیزم میشه بگی بچت چجوری خوب شده؟ این حالتی که گفتی دقیقا پسر منم الان داره. بی اشتها شده تب داره ...

سلام شما پسرتون بهتر شد؟چند روز طول کشید ؟,دختر من ۳ روزه تب و بی اشتهایی داره 

پسرم ازعید ماهی ی بار دوماه ی بار تب میکرد دکترام یا میگفتن ویروسه یا گوشش مملتهبه ازاونه ی دکتری گفت ببر روماتولوژی فعلا گفته تا دوماه هرروز دمای بدنو چک کنم این وسط ی دکترگیاهی هست میشناسم بهش گفتم گفت رب عناب بده عفونت گلو لوزه گوشش خوب بشه تب نمیکنه ۳ هفته دادم بنا به دلایلی قطع کردم بعد ازاین ویروسا گرفت تبم نکرد برخلاف قبل دوتا دکترم بردم گفتن ن گلوش عفونت داره ن گوشش ملتهبه ویروسم فقط اشهال بود ۴ روزه خوب شد الان ی ماه بیشتره خداروشکر از۳۷ بالاتر نرفته درضمن رب عناب واسه سرماخوردگی خیلی موثره پسرم دوسالشه بهش میدادم میگم هیچ ضرری نداره تو نتم بزنید حتی واسه حساسیت و کهیر و اگرما زده درمانه چون معتدله اینجاهمه مادرن گفتم بگم الکی بچه هارو نبندید به چرک خشک کن ها که بدنو بدترضعیف میکنه و بیماری رو طولانی حتی بچه هایی که الان سالمن هم بخورن خوبه مخصوصا اگه ازاون بچه هایی هستن که تا سرمامیخورن میبندید به چرک خشک کن چون عناب ی جورایی سینه رو میپزونه حالت سرماخوردگی میده خلطهارو میکنه پسرم تا ۴ روز شبها نمیتونست بخوابه بینیش کیپ میشد بعد افتاد به سرفه کف دستمو گود میکرد میزدم پشتش خلطها زودتر جدابشه چون نمیتونست فین کنه بینیشم از شیرم میریختم بازبشه بعدش عادی شد ولی باید تا۴۰ روز بخورن زمستونم سرما خوردن تاوقتی که کامل خوب بشن بخورن 

روششو پیام بعدی میذارم

۲۵۰ گرم عناب تازه رو( چون اگه کهنه یا قاطی داشته باشه اثر نداره الان چندوقت دیگه عناب تازه میاد ازجای معتبرکه کهنه و تازه رو قاطی نکنن بگیرید )

تو اب درحدی که عنابها رو دربربگیره بجوشه تا له له بشه ازصافی ردکنید گوشت و پوستش همه رو بعد باز بذارید با دمای کم بجوشه مثل رب گوجه فرنگی  بشه تهیه اشم مثل رب گوجه فرنگیه . روزی سه وعده هربار ی قاشق مرباخوری بدید روشم تا۲۰ دقیقه هیچی نخوره حتی اب اگه بزرگن میتونن مزه مزه کنن بهتره بمونه تو گلو که بیشتر اثر کنه این دکتره شربتشو با چیزای دیگه ام قاطی میکنه واسه مثلا ۲۰ تا بیماری درمانه یکیش سرماخوردگی و سینوزیته ولی چون گاهی دارو نداره گاهی من دسترسی ندارم بهم اینو باد داد من خودمم سرماخورده بودم گلوم خارش داشت خوردم خوشمزه اس .و هم گفت تو پاییز میوه گل نسترن و داخلشو پرزهاشو دونه هاشو خارج کن بشور بده بچت چندتا دونه سیستم دفاعی رو قوی میکنه سرمانمیخوره پارسال خودش سه تاداد پسرم چون پیدانکردم پسرم سرمانخورد اینم به بقیه مادرها توصیه کنید یاد بگیرن کمتر برن زیر دست دکترا