2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خودشو برام میگیره

505 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

تازه به جمعتون اضافه شدم و خیلی خوشحالم از این بابت

چند روز پیش مادر شوهرم اومد خونه مون

پسرم مریض بود و خودم هم احساس میکردم دارم مریض میشم

یه شب موند میخاست شب دوم هم بمونه و من اصلا مشکلی با این قضیه ندارم

ولی چون مریض بودیم گفتم نکنه ایشون هم مریض بشن با احترام گفتم شما برید خدای ناکرده مریض میشید

چون بیماری قلبی داره گفتم شاید کرونا باشه اونم بگیره

الان چند روز گذشته یکی دو بار بهش زنگ زدم خیلی باهام سرد برخورد میکنه

من واقعا دلم شکست اخه به خاطر خودشون رود

به نظرتون اشتباه کردم☹

خونتون تو یه شهره میاد شب میمونه؟

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر بذاربگیره اگه نگیره که میادگازت می گیره غصه نخور بیا ازاینا بخور🍰🥧🍩🍭🍬🍨

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

اخ آخ دقیقا من هم همین مشکل رو پیدا کردم اونم با کی مادر خودم 

بد مریض 'ناز نازو کم تحمل 'با بیماری قند چربی فشار خون تو دوران کرونا اومد خونه امون یکی از کا مشکوک به کرونا گفتیم کاش بری تا کرونا نگیری 

خلاصه رفته بود گفته بود منو از خونه اشون انداختن بیرون 😑😑😑😑😑

نه تو یه شهرستانیم ولی وقتی بیاد دو سه شب میمونه من اصلا مشکلی با این کارش ندارم

چه جالبه نه عزیزم حق گفتی بهش مریض میشه همه گله میکردن ازت

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳