2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 41 پست
ممنونم عزیزم😘 شما تا حالا انجام دادی؟  درد داره؟

نه انجام ندادم میخوام انجام بدم شرایطش توی نت هست بخون باید خودتون سالم باشید سنتون زیاد نباشه و بچه سالم هم داشته باشید

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
من اصلا اطلاعاتی ندارم و میترسم اینجا بپرسم بخندن بهم. یعنی اسپرم شوهر رو با اسپرم یه زن دیگه توی آ ...

بله عزیزم اسپرم شوهر اون خانم با تخمک اهدایی داخل آزمایشگاه لقاح میدن

این برای خانمهایی هست که مشکل تخمدان دارن و تخمک هاشون پوچه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید امپول تزریق کنید جراحی هم بشید واسه تخمک الکی نیس ک بعد اینکه همه داروهایی ک باید مصرف کنید هور ...

عزیزم از سردلخوشی نیست بخاطر پولش هست هم ثواب داره و هم ممکنه مشکل یکی رو حل کنه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
باید امپول تزریق کنید جراحی هم بشید واسه تخمک الکی نیس ک بعد اینکه همه داروهایی ک باید مصرف کنید هور ...

من خودم رو گفتم باید از کسی بگیرم 

خودم تخمک ندارم 

عزیزم از سردلخوشی نیست بخاطر پولش هست هم ثواب داره و هم ممکنه مشکل یکی رو حل کنه

من رویان رفتم اصلا تخمک ندارم 

دکتر گفت باید از کسی بگیرم 

شما هزینه اش رو میدونید؟

من رویان رفتم اصلا تخمک ندارم  دکتر گفت باید از کسی بگیرم  شما هزینه اش رو میدونید؟

نه عزیزم یکجا تگت میکنم برو اون جا اونا بلدن ازشون کمک بگیر بزار چند دقیقه دیگه تگت میکنم

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
من رویان رفتم اصلا تخمک ندارم  دکتر گفت باید از کسی بگیرم  شما هزینه اش رو میدونید؟

هزینش ک خیلیه خیلیا اهدا میکنن خیلیا هم پولشو میگیرن تو همین جا یکی از اشنا هاش تخمک داده بود 40 ملیون گرفته بود