2777
2789

اره زیاد

نه یعنی نمیدونم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یانه بلاخره😞

بلایی سرم نیومده🙄

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تعریف میکنی

خوده خانومه میکف حامله بودم دلم فقط دختر میخاستع بچم پسر شد غرغر میکردم بچم بدنیا اومد مرد بعد ازون انقد کفر گفتم ب خدا بلافاصله شوهرم تصادف کرد دو ماه افتاد خونه میگف خدا نازکشه بندش نیس هیچوقت کفر نگین 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
خوده خانومه میکف حامله بودم دلم فقط دختر میخاستع بچم پسر شد غرغر میکردم بچم بدنیا اومد مرد بعد ازون ...

پس چرا ناز ی سریا رو خیلی میخره

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
چرا وقتی میتونه کمک کنه کمک نمیکنه و میمنه عذاب کشیدنمونو ببینه 

نمیدونم بخدا من فقط ب خودش سپردم و مطمعنم بعد از هرسختی آسونی هست 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃