2777
2789
عنوان

وزن وقد بچم کمه میتونیدکمکم کنید

255 بازدید | 39 پست

سلام دوستان گلم

بچم سه سال ونیمشه ودختره

وزنش12وقدش89هست کلا ریزه ولاغر.اگه شربت خوب وبدون عوارض سراغ داریدبرای قد ووزنش لطفاراهنمایی کنید.سانستول وویتاناوسویق بهش دادم اصلاتاثیری نداشته براش.نگرانم...

ممنون ودعاگوتون میشم.

مولتی ویتامین بده

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراجعه ب پزشک 

ممکنه از هورمون رشد تیروئید یا...باشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

گلم دکتر نظرش چیه؟نگفت ممکنه ژنش اینطور باشه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ببر دکتر غدد  دارو سر خود نده  دکتر با توجه به آزمایش و شرایط و سن بچه دارو میده  ...

دکترزیادبردم ازمایش کامل انجام دادم براش.دکترسانستول دادولی تاثیری نداشت طب سنتی هم سویق کودک وگندم دادتاثیری نداشت

مغزیجات کم وبیش بهش میدم وسه شیره ولی تاثیری نمیبینم

عزیزم بانظرماکه نمیشه داروبگیری

بایدبری دکتربچه ات معاینه بشه دکتر تشخیص بده که نسبت به سنش وضعیتش چجور

گاهی بچه هیچ مشکلی نداره خانواده حساس وفکرمیکنه ضعیف

متاسفم امانمی تونم درخواست دوستی قبول کنم . لطفاً درخواست ندید