2777
2789
عنوان

پوست سبزه یا سفید

1384 بازدید | 53 پست

به نظرتون اقایون کدومو بیشتر میپسندن..من خودم گندمی مایل به سبزم خواهرم که سفیده خیلی فرق بینمون زیاده واقعا خیلی جاها داره غرورم شکسته میشه ... وقتی یکی سفیدع پوستش همه میگن ماشالله سفیده ولی یکی سبزس هیچی...

لبخند بزن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر رنگ پوستی بستگی ب چهره داره ک ب یکی سبزه میاد ک سبزس ب یکیم سفید

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

دور اطرافیای من که سفید میپسندن 

اما سوال اینه

مگه مردا به فکر اینن‌که ما چی‌میپسندیم‌

اشتباه اینجاس ک زنا توی اینه نگاه میکنن نقص هارو بر طرف کنن 

مردا نگا میکنن خودشون تحسین‌کنن!

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

تنها رنگ پوست مهم نیس.. خیلیا سفیدن اما اصن خوشگل نیستن.. خیلیام سبزن هم جذابن هم خوشگل.. 

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️

نمیدونم ولی نمیشه ب رنگ گف بعضی سبزه ها یاحتی سیاه پوستا جذابن بعضیاشون نه

بعضی سفیدام قشنگن بعضیا نه

هرکی یه سلیقه داره

میتونی بگی همه سفید دوس دارن؟

من خودم گاهی از یه ادم سبزه گاهی از یه ادم سفید خوشم میاد

پس ریطی ب پوست نداره

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز