2777
2789
عنوان

ممنون میشم دعوت منو بپذیرین😊

53 بازدید | 1 پست

سلام دوست عزیز🌹

میشه توی این وضعیت کرونا از پیج اینستاگرام کوچک من حمایت کنید تا بتونم کسب و کار حلال داشته باشم؟؟اگه شرایطش رو دارین خواهش میکنم پیج منو حمایت کنید اگر نه ببخشید که وقتتون رو گرفتم❤️🙏🌹

https://www.instagram.com/p/CSzOqNBDs0i/?      utm_medium=share_sheet

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

اگر میخوای پیجت رایگان پیشرفت کنه و پستان بره اکسپلور درخواست دوستی و بعدش پیام بده تا بهت لینک گروه حمایتی توی تلگرام رو بدم

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡