2777
2789
عنوان

کی حقوق میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 44 پست
باز شما خودتم شاغلی خوشبحالت شوهرمن همش میزنه توسرم خانومای شاغل رو

من که شاغل نیستم بابا همسرم معلمه

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
واسه شما میرسه ؟

کارمند نیستیم 

ماهم کم میاریم 

اما همیشه احساس میکردم کسی که حداقل شش میلیون حقوق داره بتونه یه ماه رو سرکنه

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه شما میرسه ؟

نه متاسفانه مگه درآمد قلمبه داشته باشی

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
کارمند نیستیم  ماهم کم میاریم  اما همیشه احساس میکردم کسی که حداقل شش میلیون حقوق داره ب ...

اگه قسط نباشه بله پس اندازم میشه کرد ولی ما نصفش برامون میمونه بچه داشته باشی هم که نمیشه از خوردو خوراکش زد

[QUOTE=204367047]یعنی حقوق تون تا آخرماه نمیرسه؟!    [/QUOTشش تومن که نصفش به قسط می‌ره ای ...

ماهم ماه قبل کرونا گرفتیم خانوادگی 

کلی هزینه شد برامون 

راست میگی 

وقتی میگن خط فقر زیر ده میلیونه 

آدم به هیچ خرجش نمیرسه

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کارمند نیستیم  ماهم کم میاریم  اما همیشه احساس میکردم کسی که حداقل شش میلیون حقوق داره ب ...

نه عزیزم هرچی بیشتر حقوق بگیری بیشتر قرض داری .میگن هر که بامش بیش برفش بیشتر😓

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
ماهم ماه قبل کرونا گرفتیم خانوادگی  کلی هزینه شد برامون  راست میگی  وقتی میگن خط ف ...

یه سونو و ام از ای میری پونصد میشه ،،،حالا کاش همین حقوقم سروق بدن

ماهم ماه قبل کرونا گرفتیم خانوادگی  کلی هزینه شد برامون  راست میگی  وقتی میگن خط ف ...

خدا سلامتی بده بهتون

منم همینطور منتظرم بیشتر ازمن پسرم سفارشاتشو داده به باباش تا ده روز اول برج سفارش میگیره😁بعدش میگه ...

زنده باشه

بله تا الان حقوق واریز نشده

فوق العاده لغو شده درسته؟