2777
2789
عنوان

کی حقوق میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 44 پست
شوهر منم حقوق نگرفته هنوز😐😐😐

از دیروز دارم موجودی میگیرم همسرم میگه مگه پیامک نمیاد برام میگم شاید ریخته باشن واقعا موجودیمون پنجاه تومنه

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میبینم بقیه حقوق نگرفتن خیالم راحت میشه از صبح دارم غصه میخورم😂

نامردا نمیریزن برامون 

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
منم شوهرم معلم هنوز ندادن

هرماه سی ام میدادم نهایتا،،،

از دیروز دارم موجودی میگیرم همسرم میگه مگه پیامک نمیاد برام میگم شاید ریخته باشن واقعا موجودیمون پنج ...

شغل دوم ندارن؟!

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

منم همینطور منتظرم بیشتر ازمن پسرم سفارشاتشو داده به باباش تا ده روز اول برج سفارش میگیره😁بعدش میگه بمونه سر برج

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

[QUOTE=204367047]یعنی حقوق تون تا آخرماه نمیرسه؟!    [/QUOTشش تومن که نصفش به قسط می‌ره اینماه دکتر داشتم خودم خیلی خرجمون بالا بود،،اینماه اینطوری شدیم

نه حقوق ما که نمیرسه،این ماه پول قرض کردیم

والا ماهم،،،،اخه همه چی هر روز قیمتش متغییره با یه بچه کوچیک،،،،اصلا نمیشه براش نخرید

حقوق ما ۵تومن هست ۶ونیم قسط داریم هنوز بایه بچه خونه نداریم

خیلی گرونیه