شادونک مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 679 عنوان ارشد کی ثبت نامش هست؟ 44 بازدید | 6 پست من رشته زبان هستم میخام ارشد شرکت کنممیخوام آزاد بخونم یا پیام نورثبت نامش چجوریه وکی؟ 1400/05/31 | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91722 چهگرایشی؟ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دخترشرقی71 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 4376 من شنیدم باید رشته کارشناسی خودتونو ادامه بدید و از امسال دیگه نمیشه برای ارشد رشته دیگه رفت دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤ اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*
شادونک مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 679 من شنیدم باید رشته کارشناسی خودتونو ادامه بدید و از امسال دیگه نمیشه برای ارشد رشته دیگه رفت تصویب نشد