2777
2789
عنوان

بارداری دوم

299 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها کسی بوده اینجا بچه های شیره به شیره داشته باشه؟من تازه فهمیدم دوباره باردارم خیلی جاخوردم و غصه میخورم از پس دوتایی باهم بر نیام خواهر عم ندارم و فقط مادرم هس که اون بنده خدا هم ضعیفه از اون طرفم فقط مادرشوهر دارم که باهاش راحت نیستم چه کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستارمیتونی بگیری؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

قدمش خیره 

مبارکت باشه 

وقتی بیاد قدرتشم پیدا می‌کنی 

دیگه اومده و خودش نخواسته و خوشحال باش و توکلت بخدا 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪