2777
2789
عنوان

با 1 میلیون پول خرج خونه میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 126 پست

دیروز رفتیم خريد خونه بدون گوشت و مرغ یک و پونصد شد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

من دوتا بچه و گوشت و ماهی یکونیمم هخخ

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چی میخورین واقعا چی میخورین؟ صبحانه و ناهار مثلا؟ میشه بگی؟ 

من هروز تو غذا گوشت استفاده میکنم ..هفته ای یکبار خرید میوه میکنیم همه چی هم میخوریم..هفته قبل دوتا انبه شد ۵۰تومن اخه همه چی گرون شده ..بچه شیر میدم باید تغذیه خوبی داشته باشم دیگه...

خود میوه های عادی زیر ۳۰۰ نمیشه 

قیمت مرغ و گوشتم دستت نیستا ،اصلا گیر نمیاد

برا همچیم باید تو صف وایسی خیلیم گرونن

با ۱ تومن عمرا بشه سر کرد

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
من دوتا بچه و گوشت و ماهی یکونیمم هخخ

من چون شوهرم چیزایی ک خودش دوس داره می‌خره و چیزایی ک من میخوام نمیخره تصمیم گرفتم ماهی 1 تومن بمن بده تا چیزایی که خودم میخوام بخورم بگیرم، البته بدون لباس و دکتر و... 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
کجا زندگی میکنین؟ تهران؟ ما تبریزیم هندونه گرفتم 1 ماهه داریم میخوریم تموم نشده، بعدم خب آدم 1 هندون ...

یک ماه یک هندوانه !من روزی یک هندونه میخورم 😁😂

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️

اگه فقط سبزیجات ومیوه سهم شماست ک یه تومن خوبه ... ولی بنظرم هرچی دوس دارید بخورید اونقدرا هم قانع نباش که به ضرر زنه .... مگه قراره چندسال جوون باشب وخودتو محروم میکنی هرچی دلت میهواد تو برنامه ات بچین

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
خب صبح میره بالاخره شب. میاد دیگه، مگه شورای شما همش خونه هستن، بالاخره وسط هفته خونه هست آخره هفته ...

شوهر من فقط صبحانه نمیخوره ام ناهار هست و هم شام ...بعدشم قصاب ها وضع شون خوبه اگه داره چرا خرج نکنی

خود میوه های عادی زیر ۳۰۰ نمیشه  قیمت مرغ و گوشتم دستت نیستا ،اصلا گیر نمیاد برا همچیم باید ت ...

قشنگ بخون گلم نوشتم این 1 تومن فقط سیب زمینی پیاز و هویج و... میوه و... 

برنج و روغن و مرغ و ماهی و گوشت با شوهرمه ک از جیب خودش می‌خره این پول فقط برای خرجهای خورده ریزه هست 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

عزیزم هم فقط خرج نون و سبزی و سیب زمینی پیاز و میوه و لبنیات و چیزهایی که تازه  تازه باید خرید فقط فقط میشه ۶۰۰ در صورتی که خرج اصافه و میوه گرون و ابنا نداشته باشی.... رب و روعن و برنج و چای و قند و ماکارونی و حبوبات و لوازم بهداشتی مثل شامپو و پودر لباسشویی و صابون و هپه اینا هم معمولی ترین هاش رو که بخری ۸۰۰ ۹۰۰ درمیاد دیگه 

قشنگ بخون گلم نوشتم این 1 تومن فقط سیب زمینی پیاز و هویج و... میوه و...  برنج و روغن و مرغ و م ...

خب اگه اینجوریه اره خوبه میتونین

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی