بچه هاا من علشق شدم تو مسافرت توروخدا بگید چیکارکنم طرفم اصلا اهل زنگ و مسیج نیست ۲ساله میخوامش تو مسافرت هروز با هم بودیم علاقم بیشتر شده دارم رد میدم
سلام من محدثم ۲۳سالم هست و ی دختر فروردینی خیلی بااحساسم من ی خانم هنرمندم مدرک صنایع دستی میناکاری سفال و مدرک صنایع دستی گوهر تراشی دارم و همچنین کارافرینم هستم ی ادم کاملا ورزشی وباحالم 😂 هستم من ب خودم خیلی میرسم سعی میکنم دندونامو خیلی خوب نگه دارم بنظرم شخصیت ادما ب دندوناشونه 😁ادمی ک ی عالمه طلاداره اما دندون سالم نداره کلا عمرش اشتباه زندگی کرده در کل همه چی اوکیه فقط منتظرم بتونم برم دانشگاه همین اخرین ارزومه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من محدثم ۲۳سالم هست و ی دختر فروردینی خیلی بااحساسم من ی خانم هنرمندم مدرک صنایع دستی میناکاری سفال و مدرک صنایع دستی گوهر تراشی دارم و همچنین کارافرینم هستم ی ادم کاملا ورزشی وباحالم 😂 هستم من ب خودم خیلی میرسم سعی میکنم دندونامو خیلی خوب نگه دارم بنظرم شخصیت ادما ب دندوناشونه 😁ادمی ک ی عالمه طلاداره اما دندون سالم نداره کلا عمرش اشتباه زندگی کرده در کل همه چی اوکیه فقط منتظرم بتونم برم دانشگاه همین اخرین ارزومه