2777
2789

پگاه جان میشه بگی چجوری توی خونه زبان میخونی 

من چند ترم کلاس رفتم خیلی دوس دارم زبان یاد بگیرم اما الان مجبورم همش توی خونه باشم خیلی دلم میخاد زبان رو ادامه بدم اما نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم مثلاهمین فرندز رو اصلا قسمت نمیشه ببینم 🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبان ميخونم براي ايلتس فرندز ميبينم كتاب ميخونم يوتيوب ميرم نرم افزارهاي رشتمو انلاين ياد ميگيرم

پگاه جان میشه بگی چجوری توی خونه زبان میخونی 

من چند ترم کلاس رفتم خیلی دوس دارم زبان یاد بگیرم اما الان مجبورم همش توی خونه باشم خیلی دلم میخاد زبان رو ادامه بدم اما نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم مثلاهمین فرندز رو اصلا قسمت نمیشه ببینم 🤐

بسته به سطحت كتابارو انتخاب كن

مثلا براي لغت oxford word skills basic رو من شروع كردم دارم ميخونم خيلي راحت و روونه

كلاسام از هفته بعد شروع ميشه

ولي براي خود اموز خوندن خيليييي كانالا زيادي تو يوتيوب هست بنظرم يكي از خوباش farazaban هستش از پايه توضيح داده

فرندز عاليهههه هم سرگرم ميشي هم زبان ياد ميگيري البته بايد دقت كني روي حرف زدنشون نه اينكه صرفا نگاه كني

منم خيلي مقاومت كردم در برابر فرندز ولي الان ميگم كاش زودتر شروع ميكردم:))

بسته به سطحت كتابارو انتخاب كن مثلا براي لغت oxford word skills basic رو من شروع كردم دارم ميخ ...

کدوم آموزشگاه میری عزیزم من چند ترم رفتم از پایه ولی نمیتونم حرف بزنم