سلام من محدثم ۲۳سالم هست و ی دختر فروردینی خیلی بااحساسم من ی خانم هنرمندم مدرک صنایع دستی میناکاری سفال و مدرک صنایع دستی گوهر تراشی دارم و همچنین کارافرینم هستم ی ادم کاملا ورزشی وباحالم 😂 هستم من ب خودم خیلی میرسم سعی میکنم دندونامو خیلی خوب نگه دارم بنظرم شخصیت ادما ب دندوناشونه 😁ادمی ک ی عالمه طلاداره اما دندون سالم نداره کلا عمرش اشتباه زندگی کرده در کل همه چی اوکیه فقط منتظرم بتونم برم دانشگاه همین اخرین ارزومه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی از فامیلا شوهرم زن خشکلیه دوتا بچه داره دوتاشونم مثل پدر مادر چشم رنگی میگفت میخوام بلاگر بشم وض ...
انشالله موفق باشن ولی خدایی ی سری کاراشون مسخرست
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من اصلا دوست ندارم خودمو بچه هامو به نمیش بزارم فقط قستم درامد زایی هست
ولی بلاگر شدن طوریه که باید همه زندگی تو معرض دید مخاطب باشه
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤