2777
2789
عنوان

جاریم خیلی حسوده🙄🙄

448 بازدید | 12 پست

من ی بچه دارم ولی اون ۲تا پشت سر هم یکی تو شکمشه ما همیشه میریم گردش تفریح و اینکه من سرم بخدا تو لاک خودمه ولی خیلی مهربونم تنها نقطه ضعف من اینه کلی بهش خوبی کردم ی بار همسرم ماشین شوهرش برداشته بود من رو برده بود دکتر ماشین ما خراب بود کلی زنگ زد و با شوهرم بد حرف زد چرا ماشین ماروبرداشتین و فحش داد البته اونا از ما بزرگترن  بعد مدتها پشیمون شدمشخص بود از رفتارش پشیمون از این لحاظ بود ک چهره واقعیش نشون داده منم با خبر بودم باردار هست اما ب روش نیاوردم تا خودش اومد گفت ک من باردارم واینا پیام داده بود بهم منم بهش تبریک گفتم کلی بعد برگشت بهم گفت توام یکی بیار چرا بچه نمیاری بچه ات بزرگه گفتم هروقت خدا بخاد چیزی نگفت حتی نگفت ایشاالله ولی خیلی میخاد من باردار شم دلیلشو نمیدونم 🥺🙄 

فردا برای عذرخواهی دیر است امروز زخم‌نزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش پشیمونه میخواد همراه پیدا کنه،،،حالا چرا هی این تاپیک رو تکرار میکنی؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

والا تو حسودی،از صبح همش میگی من مهربونم ،اون سه تا بچه داره😒 من فقط یکی

پارسال درباره دوس پسرت گفتی، امسال میگی پسرم ۴ سالشه😬

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
والا تو حسودی،از صبح همش میگی من مهربونم ،اون سه تا بچه داره😒 من فقط یکی پارسال درباره دوس پسرت گف ...

تایپیک قبلی توضیح دادم بخدا اکانت دست خواهرم بوده

فردا برای عذرخواهی دیر است امروز زخم‌نزن