خاله_ليلا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 216 عنوان سونوگرافی 1181 بازدید | 21 پست میشه ی سونوگرافی خوب معرفی کنید؟؟کسی ک قشنگ توضیح بده و دقیق باشهپیش دکتر شاکری رفتم اصصصلا راضی نبودم 1400/05/31 | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله_ليلا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 216 دوستان برای بعضیا میزنه ک هفته چندم بارداری انبرا من هرکاری کردم نشدباید چیکارکنم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40667 اسم کاربریتودوست دارم😍واسه کدوم شهرمیخوای گلی؟ .اگه یزدی بگم بهت راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خاله_ليلا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 216 اسم کاربریتودوست دارم😍 واسه کدوم شهرمیخوای گلی؟ .اگه یزدی بگم بهت ن تهرانماخه خاله دوتا ووروجکم🤣🤣
cold_in_the_kingdom عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2796 تهران رستاک هم نرو من راضی نبودم عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراستهام....👍😜
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40667 ن تهرانم اخه خاله دوتا ووروجکم🤣🤣 الهی😍من خاله لیلا دارم خیلی دوسش دارم ولی حیف که خیلی دوریم ازهم مایزدواون قم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خاله_ليلا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 216 رستاک هم نرو من راضی نبودم وااای دکتر شاکری افتضاح بود. ۳ دقیقه کلا سونوی ان تی من طول کشید بدون هیچ حرفی رفت از اتاق بیرونخودم از منشیش پرسیدم بچم سالم بود شوکه بودم اصلا
خاله_ليلا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 216 الهی😍 من خاله لیلا دارم خیلی دوسش دارم ولی حیف که خیلی دوریم ازهم مایزدواون قم آخی الهیخدا حفظشون کنه❤
cold_in_the_kingdom عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2796 وااای دکتر شاکری افتضاح بود. ۳ دقیقه کلا سونوی ان تی من طول کشید بدون هیچ حرفی رفت از اتاق بیرون خو ... همشون اسم در کردند عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراستهام....👍😜
خاله_ليلا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 216 [QUOTE=204296177]همشون اسم در کردند [/QUOTEسونوی نیلو دکتر قربانی خوبه؟؟
cold_in_the_kingdom عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2796 [QUOTE=204296177]همشون اسم در کردند [/QUOTEسونوی نیلو دکتر قربانی خوبه؟؟ والا یه کاربری از نیلو هم خیلی شاکی بود من فقط آزمایشگاه رو رفتم عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراستهام....👍😜
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40667 آخی الهی خدا حفظشون کنه❤ سلامت باشی😊💖 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
امیدواران عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 4985 سونوگرافی نسیم پرتو خیابان فلسطین خیلی خانم دکتر رضوانی سلیم و آروم هست سوال بپرسی جواب میده توضیح میده .... من خیلی راضی بودم