2777
2789

به من گفتن با جوش شیرین و مایع اما دمه چادرم سفید شده نمیدونم ماله شستشوعه یا ماله همینه که باهاش پاک کردم تجربه ای که داشتید چی بود چادرم جنسش کن کن حریر

واس منم لک افتاده پایینش😥

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا چادرم کثیف نمیکنم یعنی ندیدم چادر لک بیفته فقط اگر لك روغن باشه از بین نمیره 

ن  نمیدونم این دوتا لک از کجا افتاده خیلی وقت بود سرم نکرده بودم مثه حالت روغنیه دوبار شستم از بین نرفت  الان یکمش پاک شده اما دم چادر حالت خاکی شده 

پایینش رو نیم سانت ببُر و دوباره لا بزن و چرخ کن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

دوستان اگر جای کش چادر کمی پاره شده باشه، آیا راهی براش هست؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ممنون حتما میگیرم 

من از مشکین تاژ راضی نبودم. شامپو میزنم به لباسهای مشکی

کاش زودتر میدونستم بنطرتون ماله آب کف است حالت خاکی شده دمش 😕

خوب بشورش..

بنداز لباسشویی دور کم با سرد و مشکین تاژ...اگه دوس داشتی نرم کننده هم بزن..

فک کنم لکه هاش بره.

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
خوب بشورش.. بنداز لباسشویی دور کم با سرد و مشکین تاژ...اگه دوس داشتی نرم کننده هم بزن.. فک کنم لکه ...

مشکین تاژمون چندوقته تموم شده ولی میرم میگیرم اره نرم کنندهه هاله  میزدم واسه الکتریسته ممنونم عزیزم