2777
2789
عنوان

هر کی خودش یا خانوادش کرونا گرفتن بیان واجبه چه خفیف چه شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 24 پست
غذا چی میخوردن؟  برنج و خورشتی یا غذاهای دیگه؟  از شروع علائم تا بروز تب چقدر طول کشید؟& ...

دوشنبه ۱۲ مرداد پدرم بدن درد وپادرد داشت وتب ۳۸ وسه شنبه وچهارشنبه همین حالات بود وتک سرفه واشتهاش خوب بود از چهارشنبه تا شنبه استفراغ وبیحالی و۱۰ کیلو وزنش کم شد واکسیژن خون شد ۸۷ با زور بردبمش دکتر ریه ۱۰ درصد درگیر بود چون سنش ۷۰ بود وچاق بود تجویز سریع امپول رمدیسوررا دادن بعد از دوز دوم امپول حالش بهتر شد الان بیحالی را داره ولی خداراسکر غذا میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خداروشکر از نوع خفیفش گرفتم فقط یک شب تبو لرز و بدن درد و سردرد داشتم رفتم دکتر سرم زدم خوب شدم ...

خب مثلا گوشت رو بهش رب می دین؟ خورشت معمولی‌ میکردین یا طرز تهیه خاصی داره؟ 

شیره بلدرچین و گوشت دیگه چیه؟  

بلدرچین از مغازه مرغ فروشی یا قصابی بگیرین اندازه هر بلدرچین اندازه یک گنجشکه بهد با استخوان وگوشتش دوبار چرخ کنید پیاز ونعناع ونمک روش بریزین یک بلدرچین را سه وعده شیره میتونبد ازش بگیرین بعد اندازه دوقاشق از این گوشت ونمک ونعناع را داخل یک شیشه ریخته یکم خیلی کم ابجوش بریزین ودرش را ببندین درشیشه حتما فلزی باشه بک کتری اب کنید شیشه را داخلش بذارید طوری که تا نزدیک در شیشه داخل اب کتری باشه بعد زیرشو روشن کنید بعد تقریبا دوساعت گوشت داخل شیشه میپزه واب میندازه ومیپزه اون را بدین داخل پیاله بخورن چون طبعش گرمه بسیار برای کرونا حوبه ومقویه گوشت هم به همین شکل شیرشو بگیرین

دکتر نرفتین؟

دکتر رفتم دارو شروع کردم ولی قبل از دارو هم همینجور بود بعدشم همینجوره حجم مایعاتی که میخورم و کارکرد کلیه ام به هم نمیخوره زیر دلم مثانه ام هم درد میگیره مثل وقتی که خیلی وقته دستشوییت رو نگه داشتی