2777
2789
عنوان

بنظرتون كارم اشتباه بوده؟

128 بازدید | 18 پست

چن تا لباس واسه بچگى دخترم بود نو بود حتى ماركشونو درنياورده بودم خيلى هم شيك بودن ولى چون  وقتى اندازه دخترم شده بودن مناسب اون فصل نبودن بهش نپوشونده بودم و ازش كوچيك شده بود بعد كه كمدشو مرتب ميكردم ديدمشون به شوهرم گفتم حيفه اينا همينجا مونده گفت اينا اندازه فلانى(دختر يكى از دوستامونه)بعد دستشونم خيلى خاليه گفت من ميدم بهش گفتم زشت نباشه؟گفت نه بابا كهنه كه نيس خودشون ميفهمن از تو پلاستيكش در نياورديم حتى. 

بعد اين قضيه واسه يسال پيشه تقريبا حالا خانومش امشب پى ام داده داشتم خونمو تميز ميكردم لباسا رو پيدا كردم من از اين اخلاقا رو ندارم كه لباس كسيو به بچم بپوشونم ميدم بيارنش. منم گفتم عزيزم اونا استفاده نشده بوده منم دخترى كه اندازه ش بشه دور و برم نداشتم بهشون بدم فك نميكردم ناراحت شى وگرنه نميدادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ واقعا نو بوده و آک بوده نه چ اشتباهی اون خانومم شاید توجیه نبوده نمیدونم بهرحال کارت خیلیم قشنگ بوده اما تو اینجور مواقع به غریبه کمک کنی بهتره تجربم میگه 

قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی

عجب خوبه نو بودن 😐به غریبه کمک کن عزیزم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️