ما دوسال کمتره آشنایی و نامزدیمون میشه ... اوایل فقط گفت قلیون میکشه بعد ها فهمیدم مشروب میخوره بازم چیزی نگفتم سعی کردم ازش دورش کنم و کاری کنم کنار بزاره سیگار میکشید میگف مرحم دردمه خالی میشم از غصه چیزی هس که پا به پای خودم میسوزه ... امشب فهمیدم چن سال قبل که با من اشنا بشه ببخشید ل و ا ط میکرده با پسرا 😞خیلی دلم شکسته کاری نبوده که نکرده باشه چیکار کنم باهاش ... خودشم فهمید ناراحت شدم ولی قطع کردم رفت
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی مشاوره برو حتما اگر هم رابطه جنسی کامل نداشتی با دقت تصمیم بگیر کسی اینجا نمیتونه مشاوره خوب بده
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...