شماها تا آخر محرم لباس مشکی میپوشید وقتی میرین بیرون یا فقط دهه اول ؟ من خودم همیشه فقط دهه اول ولی همون ده روز هم حال دلم با لباس تیره خوب نیست تمام غم ها و دلتنگی هام میان سراغم
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در مورد ژلیش ناخن میخواستم بدونم الان چیکار کنم برا غسل یا نماز؟ میگن با غسل و وضو جبیره میشه آره؟
من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪
در مورد ژلیش ناخن میخواستم بدونم الان چیکار کنم برا غسل یا نماز؟ میگن با غسل و وضو جبیره میشه آره؟&n ...
عزیز دلم نظر مراجع متفاوته بستگی به مرجع تقلیدت داره زنگ بزن دفترشون توی قم شماره شو از اطلاعات تلفنی بگیر من مرجع تقلیدم آیت الله سیستانی هستن گفتن مشکل داره ما هم انجام ندادیم دیگه
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
عزیز دلم نظر مراجع متفاوته بستگی به مرجع تقلیدت داره زنگ بزن دفترشون توی قم شماره شو از اطلاعات تلفن ...
منم آیت الله سیستانی م اولین باره انجام دادم من یکی از ناخونام ایراد داش رفتم درستش کردم همونجا برام ژلیش هم کردن حقیقتا خیلی آدم مذهبی نیستم اما خب غسل ب گردنم باشه ی جوریم☹️