nutella_selin مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 279 عنوان بچه ها کسی هزینه پست پیشتاز به شهرهای مختلف رو میدونه؟😊 126 بازدید | 16 پست اگه میدونید ممنون میشم 🥰 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود باهم دیگه مهربون باشیم 1400/05/30 | 19:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_خانوم7 عضویت: 1394/04/16 تعداد پست: 2166 برو تو سایت اداره پست اونجا یه قسمتی داره میتونی شهر مبدا و مقصد رو انتخاب کنی و بگی بستت چه وزنیه بهت قیمت میده
nutella_selin مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 279 برو تو سایت اداره پست اونجا یه قسمتی داره میتونی شهر مبادا و مقصد رو انتخاب کنی و بگی بستت چه وزنیه ... دیدم ولی مثلا تو گزینه هاش میزنه سایز بسته انتخاب کنیم سایزارو از کجا بدونیم هرکدوم چقدره؟ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود باهم دیگه مهربون باشیم
nutella_selin مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 279 اینه لینکش https://parcelprice.post.ir/ مثلا برای بسته کوچیک پاکت زد؟بعد اگه کارتون از کجا بفهمبم کدوم یکیش مناسبه که برای محاسبه بزنیم درخواست دوستی پذیرفته نمی شود باهم دیگه مهربون باشیم
nutella_selin مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 279 چیه بستت؟ واسه پیج ام که دارم میزنم قیمتارو میخوام مثلا برای جا کلیدی و اینا درخواست دوستی پذیرفته نمی شود باهم دیگه مهربون باشیم
nutella_selin مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 279 وای ممنونم عزیزم خیلی کمکم کردی❤️🌺 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود باهم دیگه مهربون باشیم
nutella_selin مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 279 خواهش میکنم فدات❤ پس واسه چیزای کوچیک پاکت باید بزنیم؟ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود باهم دیگه مهربون باشیم
nutella_selin مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 279 خواهش میکنم فدات❤ این محاسبه گره خطا نداره اخه بخوام سفارش بگیرم خدایی نکرده پول زیادی گرفته نشه😅 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود باهم دیگه مهربون باشیم
عسل_خانوم7 عضویت: 1394/04/16 تعداد پست: 2166 پس واسه چیزای کوچیک پاکت باید بزنیم؟ آره اگه چیزی نیست که بشکنه مثل لباس اما اگه شکستنیه باید تو کارتون بذاریبنظرم بهتر بود بری اداره پست دقیق هزینه هارو بپرسیچون یه سری هزینه جدا میگیرن که تو این محاسبات نمیاد
nutella_selin مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 279 آره اگه چیزی نیست که بشکنه مثل لباس اما اگه شکستنیه باید تو کارتون بذاری بنظرم بهتر بود بری ... اره فکرکنم چون انگاز قیمت بسته های مختلف کارتون و پاکت فرق داره ،برم تو ضیحات کامل میدن اخه معمولا اونجا خیلی شلوغه درخواست دوستی پذیرفته نمی شود باهم دیگه مهربون باشیم