2821
2789
عنوان

جنسيت ني نيم

122 بازدید | 6 پست

سلام مامانا من هفته١٢هستم و هفته ديگه سونو دارم،خيلي كنجكاوم توروخدا كمكم كنيد از علائمم ميگم با تجربتون بگيد چيه جوجم

اصلا ويار و تهوع نداشتم ،چيزاي ترش و شور دوس دارم،پوستم روشن تر شده،از مرغ و بوي روغن سرخ شده بدم مياد،كباب دوس دارم،ماست دوس دارم با نون.غذا نميتونم بخورم برنج اصلا،از وقتي باردار شدم٥كيلو كم كردم،سونوگرافي سمت راست شكمم معاينه ميكنه ولي سمت چپم تير ميكشه،پوستم خيلي نرم شده.موهاي بدنم زياد شده،هاله سينه راستم تيره تره

حدساتونو بگيد مرسي🥺

فکر کنم پسره

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دوتا بارداری هام  از زمین تا آسمون با هم فرق دارن 

اولی از گوشت و ماهی و ساندویج و کباب متنفر بودم حتی از بدشون .تهوع خیلی کم داشتم روی هم ۵ بار اگه بالا اوره باشم خیلی زرنگ شده بودم کم خوراک بودم و وزن کم کردم همشم درحال تفریح بودم جفت خلفی بود ضربان قلب بچم ۱۵۰ و پسر .... سر دومی حالم افتضاحه هر شب بالا میارم از بوی هیچی بدم نمیاد خیلی میخورم چاق شدم ولی شب که میشه همه رو بالا میارم و بی تابم جفت قدامی و ضربان قلبش ۱۶۱ بود و آن تی گفت شبیه پسرهاست.....

منم سرپسرم که باردار بودم از مرغ بدم میومد حالت تهوع داشتم همش دنبال چیزای شور و ترش بودم الانم باردارم حالت تهوع دارم از مرغم بدم میاد مثل اولین بارداریم دیگه فعلا نمیدونم دومییم چیه جنسیتش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز