2777
2789

اون حاجتیکه میخواستم خداروشکر گرفتم...یعنی یجورایی دیگه به وسطاش رسیدم(ایشاالله مابقیشم درست بشه)..اول ازخدا دوم ازخدا و سوم از شما دوستای گلم تشکر میکنم که برام دعا کردید..وااقعاا ممنون...دعا هاتون واقعا گیرا هستش

خداروشکر#    

جدی تو پوست خودم نمیگنجم.. انگار که بهم تیتاب داده باشن  

بازم مرسی..ماچ ب کله هممممتون

از شما که ویزه تشکر میکنم  

@hhana54  

ممنون بابت ختمتون  

@مزگین  

وازهمه دستدرکاران پشت صحنه  

بازم میگم

#خداروشکر  

گیشگیری گیدین ماشاالله گیشگیریگیدین ماشاالله  

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣

برا منم دعا کنید باردار بشم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

خداروهزارررر مرتبه شکررر..قربون دهن همتون ب نیت منم یدونه صلوات بفرستین پولم برگرده بهم الهی هزاربرابرش برگرده توزندگیتون😍🥺

به استامینوفن میگین آستامینوفن؟؟پاناسالین بازانین سارما خارداگاتان خاب باشا😼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر😍التماس از دعا از همگی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
خداروهزارررر مرتبه شکررر..قربون دهن همتون ب نیت منم یدونه صلوات بفرستین پولم برگرده بهم الهی هزاربرا ...

ان شاالله که پولتون برگرده صلوات فرستادم 💐

در دنیایی که سراسر جنگ است ، تو پناهگاه منی .. 🕊🌻☕️🤍
ان شاالله که پولتون برگرده صلوات فرستادم 💐

خیلیییی ممنونم‌منم دعاتون‌کردم ان شالله ک حال دل بزرگت خوب شه وحاجت رواشی😍🙏🙏🙏.والایع ادم ناکس۱۰میلیون‌پولمو ک مال مامانمه برده وبهم‌پس نمیده😢مامانم بفمه اعدامم میکنه

به استامینوفن میگین آستامینوفن؟؟پاناسالین بازانین سارما خارداگاتان خاب باشا😼
برا منم دعا کنید باردار بشم 

ایشا الله عزیزم..براتون صلوات فرستادم  

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
خداروهزارررر مرتبه شکررر..قربون دهن همتون ب نیت منم یدونه صلوات بفرستین پولم برگرده بهم الهی هزاربرا ...

انشاالله پولتون برگرده حال دلتون خوب بشه..براتون صلوات فرستادم عزیز دل