2821
2789
عنوان

بی بی چک مثبت آزمایش خون منفی

105 بازدید | 12 پست

خانما من یه روز قبل پری لکه بینی  قهوه ای و صورتی همراه با ترشحات زیاد داشتم بعد لکه بینی قطع شد روز پری اصلا لکه هم نداشتم فقط ترشحات بی رنگ داشتم روز پری بی بی چکم صبح مثبت شد.بعدش هرچی بی بی گذاشتم منفی بود. ازمایش  خون دادم اونم منفی شد

من تا حالا بی بی چکم یه نقطه هاله هم ننداخته بود ولی ایندفعه دو تا خط افتاد.اینم بگم ک الان ۴ روز از پری میگذره و من هنوز پری نشدم .کیا شرایط منو تجربه کردن 

امیدی هس باردار باشم؟

در ضمن ازمایش خون رو تو ازمایشگاه ندادم چون جمعه بود همه جا تعطیل بود تو درمانگاه دادم 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

کسی نیس

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

لطفا اگه کسی تجربه داره بیاد نظر بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چنتا بی بی چکم قشنگ مثبت میشد همون  اول فقط یکیش منفی شد  ولی ازمایش دوبار دارم  منفی بعد دکتر رفتم  امپول و دارو  داد پریود شدم

بٰانٌویـــ  ــــی کِهـ مَنْ بٰاشَــــــــم
منم چنتا بی بی چکم قشنگ مثبت میشد همون  اول فقط یکیش منفی شد  ولی ازمایش دوبار دارم  ...

من تا حالا بی بی چکم حتی هاله هم ننداخته بود ولی این کلا مثبت بود درجا مثبت شد و با ادرار اول صبح.۴ روزم از پریم گذته

یک بار دیگه تو آزمایشگاه بده احتمالا مثبته اگه بیبیت هاله صورتی کم رنگ هم باشه مثبته

اره هاله صورتی انداخت درجا با ادرار اول صبح ولی بعدش ک بی بی دیگه گذاشتم اونا منفی بود. 

اره هاله صورتی انداخت درجا با ادرار اول صبح ولی بعدش ک بی بی دیگه گذاشتم اونا منفی بود. 

اون چون ادرارت غلیظ تر بوده مثبت شده فردا صبح یکی دیگه بزن اگه مثبت شد برو آزمایش بده انشاالله که بارداری

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

من یباربیبی مثبت آزمایشم منفی شد هرچی صبر کردم پری نشدم 4 روز بعد مجدد بیبی مثبت شد و پررنگ تر بود آزمایشم مثبت شد،،، 

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 
اون چون ادرارت غلیظ تر بوده مثبت شده فردا صبح یکی دیگه بزن اگه مثبت شد برو آزمایش بده انشاالله که با ...

انوروز صبح دوتا گذاشتم منفی شد دوتاشم 

من یباربیبی مثبت آزمایشم منفی شد هرچی صبر کردم پری نشدم 4 روز بعد مجدد بیبی مثبت شد و پررنگ تر بود آ ...

تاخیر داشتی  اونموقع؟وقتی بی بی چکت مثبت شد چند روز از پری گذشته بود؟

عزیزم بیبی چک نواری مثبت کاذب داره 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

تاخیر داشتی  اونموقع؟وقتی بی بی چکت مثبت شد چند روز از پری گذشته بود؟

روز پری اولیش، بعدی 4 روز تاخیر

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792