یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
حس میکردم چون تپلن دستام بهشون حلقه هم نمیاد امید وارم کردی
ببین گلم من وقتی رفتم حلقه بگیرم طلافروشه کل ستاشونو آورد ما چندتا گلچین کردیم اونارو کنار گذاشتن بعد نزدیک به10.11تا شد و دونه دونه دست کردیم ببینم کدوم قشنگتره بعد من از حلقه طلایی بدم میاد رنگ حلقه ما شامپاینی شد جالبه رنگش خیلی دوسش دارم
میگم نگین هاش اگ در بیان گم بشن بازم میشع بری بچسبونن برات؟
اینا که فرستادم قیمتاشون بالاس یا جواهره یا الماس فکر نکنم دربیاد بازهم بپرس