من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید... خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم... (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۸۴ بودم......الان ۷۰ هستم.......میخوام ۱۰ کیلو دیگه کم کنم.......قرص های لاغری رو خریدم مجدد......روزی یک ساعتم ورزش.......به یاری خدا از فردا شروع میکنم
«و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!» و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️ ️
من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید... خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم... (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
فقط من چون تاحالا کالری شماری نکردم نمیدونم روزانه چقدر باید بخورم
من ۸۴ بودم......الان ۷۰ هستم.......میخوام ۱۰ کیلو دیگه کم کنم.......قرص های لاغری رو خریدم مجدد..... ...
چه جالب منم مثل شمابودم ۸۴باکالری شماری شدم ۷۲الان باید ۱۰کیلو کم کنم اون هفته رفتم دکتر تغذیه با دستگاه بدنم رو آنالیز کرد گفت بیشتر وزنی که کم کردی آب بدنت بوده بهم برنامه داده
قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه