اول از همه بگم من این دستور را از مرضی جان یاد گرفتم . @marzi جان عالی بود دعات کردم .
خب بریم سراغ طرز تهیه .
مواد اولیه :
سینه مرغ ۲ عدد
گوجه و فلفل دلمه سلیقه ای هست یک عدد
برنج به تعداد افرادی که درست میکنید
زعفرون . نمک . فلفل . آبلیمو
سینه مرغ رو متوسط خورد کنید و طعم دار کنید.
من اول پختمشون تا هورمون شون از بین بره بعد طعم دار کردم و به سیخ چوبی زدم . بعد گوجه و فلفل رو اگر دوست داشتید متوسط خورد کنید و اطراف مرغ بزارید و بعد برنج رو روش بریزید . من برنج رو کته درست کردم عالی شد و نرم . بگذارید با شعله متوسط و آخراش با شعله پخش کن یکم شعله رو زیاد کنید . البته من شعله کم بود ته دیگ نداشت ولی خیلی خوشمزه شد .