2777
2789
عنوان

فیلم

95 بازدید | 10 پست

میشه فیلم علمی تخیلی معرفی کنید ممنون میشم راجبه ویروس ،یا یه موجود عجیب 

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

دایورجنت فارسیش میشه سنت شکن

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلتفرم
تخیلیه ولی راجع به ویروس و موجود عجیب نیست

شعر درمون نیست...دردیه معجون...از غم و خشم و جنون...کشتن تومون هر عشقی بود ...کی میگه حقیقت تلخه؟ترشه که همه چشمارو بستن..(نفرت می چکه از قلم صلح)             سیاهه پروندم ولی خب قلبم نه!             اون همه خفت و خاری پس کو؟  اون لحظه‌ی عاری از زاری و ننگ  اون بودنِ محترم حس قشنگ  از خستگی توی این قهقراها  چه کنیم،چه میشه و چه و این چراها  صورتای کبودِ ته بن بستا  صدای شیون زنها و گلدسته ها  از خون خشکیده تو حلقوممون  از قامت شکسته این همه جوون  از سری که حرف داره و شکسته میشه  یعنی اخرین درهای امیدم بسته میشه؟  گفتم آقا روی شما حکم میشه فردا  از این شکنجه و کشتن دست بردار  تو از اونچه هویت منه دوری  منو نمیشه شبیه خودت کنی زوری  تو داری می‌بری تو دنیا حیثییتمو  خار کردی به‌خدا شخصیتمو  من تاریخم پر بابک و کاوه‌س....  
داستانش خوبه؟

خلاصه فیلم...🗯🐷

داستان این فیلم علمی-تخیلی و ترسناک درباره یه گروه تحقیقات دریاییه که بعد از وقوع زلزله ای تلاش میکنن آزمایشگاهشون رو در زیر آب نجات بدن اما خیلی زود متوجه میشن موجود دیگه ای همراه اونا زیر آب ها زندگی میکنه...🌊☠