2777
2789

170 هستم قد بلند حساب میشم آیا؟🤔

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکردم شمالیا بلندن خودم جنوبم 

شمالیها قد بلندن دارن من ۱۷۰ م همسرم ۱۸۶ برادرشوهرم ۱۹۲ 

ولی مامانم مثلا ۱۶۰ خاله هام همین حدودن 

کلا تو خیابون ی چشم بچرخونی شمالیها مخصوصا خانوما تپلی ترن و کوتاه ترن نسب به جنوبی ها 

اکثرا جنوبی ها بلندتر و لاغرن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

163 بنظرتون بلندم؟ 😐

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
 برعکس من فک میکنم دهه هشتادیا خیلی کم قد بلند دارن چم باید امار گرفت😁 

من هرچی دهه هشتادی میبینم ماشالا خوب قد کشیدن و هیکلی ترن بیشتر به خاطر تغذیه مناسبشون 

دهه شصت رسما سوخت دادن🤧

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...

164 خوبه دیگ

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
دقیقا  منم ندیدم خیلی کم هستن  منی که ۱۶۴ هستم حس میکنم بلندم

متوجه پست من نشدین

در اقوام، دختر کمتر از 165 نداریم

بخاطر همین هیچ وقت احساس بلندقدی نکردم(170/5)

البته قبل از اومدن به نی نی سایت فکر نمیکردم کسی اینقدر درگیر قد و رنگ پوستش باشه

اگه یکی نمیادبگه،،،اینجا ک همه قدبلندن پس اون کوتاها ک توخیابون میبینم کیه،،!!!!😐       ۱۷۵ وزنم ۶۸

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،