2777
2789
عنوان

Iugr هستم تجربه ای داشتید؟

20658 بازدید | 48 پست

هفته سی و یک بارداری هستم اما سونو از روی اندازه بازو و ران سن رو ۲۷ الی ۲۸ هفته نشون داده. همه چی نرمال هست . سونو آنومالی هم نرمال بوده. آمنیو هم تو هفته ۱۷ انجام دادم . کسی تجربه ای داره؟ چ باید کرد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جابجا شدن هفته ت. ماه های آخر نترسید عادیه هرکس رشد بچه اش فرق داره دکتر از ان تی حساب میکنه

نه از یه میزانی بیشتر باشه باید تحت نظارت باشه در صورت لزوم زودتر زایمان کنه من اینجوری بودم به خاطر همین ۳۶ هفته و ۶ روز سزارین شدم اصلا یکی از دلایل سزارین همینه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم بچت رشدش کمتر از اونیه کهباید باشه من دوتا بچه اینجوری داشتم یه مشکلی هست که نمیزاره بچه رشد کنه یا جفتت خونرسانیش کمه که احتمالا اینه چون میگی امینو دادی بچه سالمه

نه از یه میزانی بیشتر باشه باید تحت نظارت باشه در صورت لزوم زودتر زایمان کنه من اینجوری بودم به خاطر ...

ولی من برعکس شما هربار سونو دادم یه هفته نشونم داد اینم که به ایشون گفتم حرف دکترم بود امیدوارم برای ایشونم.چیزی نباشه مثل من بچه اش ریزه میزه باشه

ولی من برعکس شما هربار سونو دادم یه هفته نشونم داد اینم که به ایشون گفتم حرف دکترم بود امیدوارم برای ...

مآل من دو هفته بدن عقب تر از سر بود و وزن کم بود رفتم سونو و اینا تشخیص آیو جی ار دادن و سزارین شدم خداروشکر بچم سالمه اما یکم ر به دنیا اومد اینجور وقتا دکتر گفت اکر به خاطر شرایط نامساعد رحم برای رشد باشه بچه زودتر به دنیا میاد تا ادامه رشدش بیرون انجام بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مآل من دو هفته بدن عقب تر از سر بود و وزن کم بود رفتم سونو و اینا تشخیص آیو جی ار دادن و سزارین شدم ...

الاک متوجه شدم جنین شما هماهنگ رشد نکرده بوده دیگه بدن و سر با هم نبکدن چه دکتر حاذقی چقدر. خوب سالمه. امیدوارم همیشه سالم باشه بچه من کم رشد میکرد ذکتر گفت چون خودتون ریزه اید بچه هم همینه یعنی هربار سونو دادم یه هفته عقب میوفتاد آخر هم 2700 دنیا اومد