2777
2789
عنوان

دارم میییمیرممممممممم😭😭😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 60 پست
۱۴ تا فرستادم

مرسی گلممممممممم😘😘😘😘

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ تا

مرسی گلمممممممم❤

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
خب چی گفتی

عززیزم  نامزرم حرف زدم ی چی کفت حق داش من خیلی قشنگ میتونستم بگم باشه عزیزم من ب همین اندازه قانعم عصبی بودم پریدم بهش مث سگ ببخشیدا پشیمونم میترسم بره😭😭😭😭قلب درد گرفتم دوسش دارم استرس گرفتم

عزیزم با نامزرم حرف زدم ی چی کفت حق داش من خیلی قشنگ میتونستم بگم باشه عزیزم من ب همین اندازه قانعم ...

ن عزیزم اگه دوست داشته باشه هیچ وقت تنهات نمیزاره قران بخون با خدا حرف بزن مطمئن باش ولت نمیکنه 

از نامزدت عذر خواهی کن بعد از دلش دربیار ❤❤

عزیزم با نامزرم حرف زدم ی چی کفت حق داش من خیلی قشنگ میتونستم بگم باشه عزیزم من ب همین اندازه قانعم ...

هیچ جا نمیره نگران نباش....بهش یه پیام بده معذرت خواهی کن....بهش توضیح بده شرایط روحی خوبی نداشتی

حدیث کسا بخون هم آروم میشی هم حاجت میدت

چشممم❤🥺😭چیزی نشه فقط با نامزدم بحث کزدم اون ن ها فقط من میتونستم اروم جواب بدم بگم باشه عزیزم پریدم بعش بیخودی الکی حالا کلافم 😭😭😭😭

چشممم❤🥺😭چیزی نشه فقط با نامزدم بحث کزدم اون ن ها فقط من میتونستم اروم جواب بدم بگم باشه عزیزم پرید ...

حالا فردا ازش با مهربونی عذر خواهی کن الانم دیگه ب چیزای بد فکر نکن قران بخون قلبت اروم شه🙏🙏🙏❤❤

ن عزیزم اگه دوست داشته باشه هیچ وقت تنهات نمیزاره قران بخون با خدا حرف بزن مطمئن باش ولت نمیکنه  ...

چ قد فرشته اید شما ها از ته قلبم پیگم خدا شادتون کنخ

عزیزم نارااحت نشد میدونه دم مریودیمه اخر سر خواس بخوابه گفتم ببخشید عزیزم درکم میکنی حالم امشب خوب نیس ببخش اگ ناراختت کردم❤🥺

ولی مث چی پشیمونم ک چرا اخه ب جاداینک بگم باشه عزیزم خوبه همین پریدم بهشششش بداخلاقی کردم الان فک میکنه درک ندارم 😭😭گفت نیم ساعت فقط میتونه بیاد بعد ی ماه خورده ای کرونا داشته اخه گفنم برو بابا نمیخوام یعنی چی پریدم بهش حالا دلم نیخواس میگم عزیزم همینم عالیه فقط ببینمت حالا پشمونم فقط میگم فراموش کنه نکنه پشیمون شه ار من بزاره بره وسواس فکری گرفتم😭😭خدا مرگم بده خب دوسش دارم البته گفتم بهش درکم میکنی سرایطم

هیچ جا نمیره نگران نباش....بهش یه پیام بده معذرت خواهی کن....بهش توضیح بده شرایط روحی خوبی نداشتی

جدی؟؟؟، اتفاقا دم پریودیمه ی هفتس نمیشم کلافم کرده دردش 

وای مرسی چقد فرشته اید شما ها از ته قلبم پیگم خدا شادتون کنخ

عزیزم نارااحت نشد میدونه دم مریودیمه اخر سر خواس بخوابه گفتم ببخشید عزیزم درکم میکنی حالم امشب خوب نیس ببخش اگ ناراختت کردم❤🥺

ولی مث چی پشیمونم ک چرا اخه ب جاداینک بگم باشه عزیزم خوبه همین پریدم بهشششش بداخلاقی کردم الان فک میکنه درک ندارم 😭😭گفت نیم ساعت فقط میتونه بیاد بعد ی ماه خورده ای کرونا داشته اخه گفنم برو بابا نمیخوام یعنی چی پریدم بهش حالا دلم نیخواس میگم عزیزم همینم عالیه فقط ببینمت حالا پشمونم فقط میگم فراموش کنه نکنه پشیمون شه ار من بزاره بره وسواس فکری گرفتم😭😭خدا مرگم بده خب دوسش دارم البته گفتم بهش درکم میکنی شرایطم

حالا فردا ازش با مهربونی عذر خواهی کن الانم دیگه ب چیزای بد فکر نکن قران بخون قلبت اروم شه🙏🙏🙏❤❤

چشم عزیزممم پس هیچی نمیشه ن؟؟؟ مث روزا دیگ خوبه؟

وسواس گرفتم نکنه پشیمون شه بره

ما همو میخوایم خیای استرس دارمممم قلبم داره میتدکه چرا مث ادم خرف نزدم باهاش

چقد مهربون هست اینجا..ایول

مث خودت❤❤❤❤❤❤❤❤

همه جایز الخطا هستن  اگه عمدی گفتی خب طلب بخشش کن و توبه کن اگرم غیر عمد گفتی که خب بیشتر حوا ...

عزیزم نامردم ی چی گفت من باید درکش میکردم بگم چشم خوبه ولی پریدم بهش دم پ یودینه واقعا ریختم بهم شدیدااااااا دست خودم نی بعد پشیمون شدم میخوام بمیرم عذر خواهیم کردم چیزی نگفت ناراحت گفت نی ولی میترسم نره🥺😭❤

میگذره این روزا😘

ههی🥺😭فقط فردا خوب باشه اروممم فقط فردا

چ قد فرشته اید شما ها از ته قلبم پیگم خدا شادتون کنخ عزیزم نارااحت نشد میدونه دم مریودیمه اخر سر خو ...

عزیزم توخودتم خ مهربونی وقلب پاکی داری ک واسه اینکه با اون بد رفتاری کردی ناراحتی بخدا ناراحت نباش 

خدا بزرگه فردا با ی عذر خواهی همه چی حل میشه بهت قول میدم

پس از الان دیگه ناراحت نباش فقط منتظر باش تا فردا ی عذر خواهی ازش کنی و از دلش دراری 

امیدورام خدا برا هم نگهتون داره و زندگی عالی نصیبتون انشالله🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏😍💋