2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم برای آی وی اف میره پیشش. میگه خوبه‌ . خیلیم نوبت دهیش طولانیه

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
دوستم برای آی وی اف میره پیشش. میگه خوبه‌ . خیلیم نوبت دهیش طولانیه

من مشکل خاصی ندارم فقط یه ساله اقدام میکنم و حامله نمیشم.. نمیدونم دکترمو عوض کنم و برم پیشش یا نه

نگفت بداخلاقه؟

آره فک کنم منم شنیدم میگن خیلی بداخلاقه معذرت میخام ولی شنیدم میگن بیشعوره

جدی؟ 

من مشکل خاصی ندارم فقط یه ساله اقدام میکنم و حامله نمیشم.. نمیدونم دکترمو عوض کنم و برم پیشش یا نه

بهترین دکتر و در عین حال بداخلاق ترین 

همه از اخلاق بدش میگن

من مشکل خاصی ندارم فقط یه ساله اقدام میکنم و حامله نمیشم.. نمیدونم دکترمو عوض کنم و برم پیشش یا نه ...

مشکلی نداری؟

چرا گفت بداخلاقه ولی مهم کارشه

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

انشالله زودتر نتیجه بگیری محتاج اون نشی. نذر شیرخشک برای بچه های بهزیستی کن‌ .به حضرت رقیه و علی اصغر توسل کن . 

همه از اخلاق بدش میگن من مشکل خاصی ندارم فقط یه ساله اقدام میکنم و حامله نمیشم.. نمیدونم دکترمو ...

تو کارش تبحر خیلی زیادی داره ولی به زور حتی سوالاتت رو جواب میده من کیست داشتم عمل لاپروسکوپی کرد اونجا چند تا خانم بودن که حتی تا یزد رفته بودن ولی نتیجه نگرفته بودن ولی البرزی عملشون کرده بود با موفقیت مطبش اولین کوچه زرگری بود اگه هنوزم اونجا باشه

تو کارش تبحر خیلی زیادی داره ولی به زور حتی سوالاتت رو جواب میده من کیست داشتم عمل لاپروسکوپی کرد او ...

اهان همه میگن عملاش خوبه

اما نمیدونم واس منم ک مشکل خاصی ندارم و‌فقط یکم عجولم برا بارداری میتونه خوب باشه یا نه و صبر کنم ..

مشکلی نداری؟ چرا گفت بداخلاقه ولی مهم کارشه

ن عزیزم هرماه دکتر میگه فولیکول۲۱ داری باید باردار شی

حتا عکس رنگی رحم انجام دادم همه چی عالی بود

شوهرمم مشکلش حل شد با دارو

فقط عفونت دارم

نمیدونم برم پیش البرزی یا نه صبر کنمو الکی هزینه نکنم

اهان همه میگن عملاش خوبه اما نمیدونم واس منم ک مشکل خاصی ندارم و‌فقط یکم عجولم برا بارداری میتونه خ ...

آره تحت نظر میگیرتت سونو انجام میده و احتمالا دارو میده فقط زودiui نکن