2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس بدتر از هر چیزیه این کاری که میگم بکن نتیجه گرفتی دعام کن به هر کی گفتم زود نتیجه گرفته سه روز ...

ممنون عزیزم

اما من نمیتونم گرمیجات زیاد بخورم آلرژی دارم 

یه سری هروز دمنوش میخوردم یه کیست خیلی بزرگ اوردم 

اینه ک دکتر گفته رعایت کنم 🥺

ممنون عزیزم اما من نمیتونم گرمیجات زیاد بخورم آلرژی دارم  یه سری هروز دمنوش میخوردم یه کیست خ ...

این واسه بارداری جواب میده من خودم گرمی نمیتونم بخورم ولیتو روزهای پریودی معمولا اذیت نمیشی. ولی من بهت میگم نرو البرزی از بس مریضهای نازایی داره استرس میگیری خواه ناخواه

این واسه بارداری جواب میده من خودم گرمی نمیتونم بخورم ولیتو روزهای پریودی معمولا اذیت نمیشی. ولی من ...

یه روزش رو میخورم 🤭🥺

باز ایام پریودی دردم زیاد نیس.. 

اره راست میگی واس من ک تازه شده۲۳ سالم بهتره عجله نکنم و همچنان تحت نظردکتر خودم بمونم.. 

عکس رنگی انجام دادم سونو پاپ اسمیر

هیج مشکلی نبود .. 

یه روزش رو میخورم 🤭🥺 باز ایام پریودی دردم زیاد نیس..  اره راست میگی واس من ک تازه شده۲۳ سال ...

شکر خدا پس فقط استرس نداشته باش جوونی هنوز وقت داری بچه که بیاد کلا زندگیت ی مدل دیگه میشه هر کاری داری انجام بده مسافرتهات رو برو تفریحاتت رو انجام بده درست رو بخون بعد دنبال بچه برو این از من به تو نصیحت

شکر خدا پس فقط استرس نداشته باش جوونی هنوز وقت داری بچه که بیاد کلا زندگیت ی مدل دیگه میشه هر کاری د ...

انشالله گلم .. 

اره خودمم میگم عجله نکنم و انقد این دکتر و اون دکتر نرم اخه استرسی هم هستم و حساس 

اگ باهام بداخلاقی کنه بد ب هم میریزم